Google Play Music ontvangt update met Material Design (+ APK)

Google heeft de app van de muziekdienst Google Play Music een update gegeven. Met de update voor Google Play Music is de applicatie in een nieuw jasje gestoken. In de nieuwe versie van de app vinden we het Material Design terug.

Google is druk bezig met het updaten van de eigen applicaties. Nadat eerder al beelden opdoken van de nieuwe Google Agenda, Gmail, Play Games en Play Movies en Google Camera, is nu de beurt aan Google Play Music. Vorige week wisten we al exclusieve voorproefjes te tonen van Play Music en nu is de definitieve nieuwe versie beschikbaar voor Android.

Google Play Music

In de nieuwe versie van Play Music vinden we diverse aanpassingen aan de interface van de app, zodat het moderne ontwerp uit andere Google-apps ook in Play Music zichtbaar is. In de applicatie is nu ook de dienst Songza geintegreerd. Songza is een dienst waarmee muziek wordt aanbevolen die past bij dat moment. Songza werd enige tijd terug overgenomen door Google en geeft je nu suggesties voor muziek. Deze functie lijkt op dit moment in Nederland overigens nog niet te werken.

> Bekijk hier de 20 beste applicaties in Material Design

Google Play Music

Ook merken we dat de ‘ontdekken’ functie niet werkt zoals het moet. We krijgen hier voortdurend een verbindingsfout. Desondanks is de applicatie een stuk netter vormgegeven, en dat is te danken aan het Material Design.

Google rolt de update voor Google Play Music gefaseerd uit. Mocht je niet zolang kunnen of willen wachten; dan kan je hier de APK van Google Play Music downloaden.

YouTube Music
YouTube Music
Ontwikkelaar: Google LLC
Prijs: Gratis

DroidApp.nl is niet aansprakelijk voor eventuele gevolgen die ontstaan zijn na het installeren van dit APK-bestand. Dit APK-bestand is voorzien van een digitale handtekening van Google. Hierdoor is de applicatie niet aangepast door derden. Na installatie zal net als de huidige Play Store versie van de applicatie, de app gewoon updates ontvangen.

Lees ook

Reageer op dit artikel