GTST Meerdijk app geeft toegang tot extra content en locaties

Goede Tijden, Slechte Tijden is al 25 jaar op de buis te zien en sinds kort is daar een app bijgekomen. De GTST Meerdijk app geeft extra informatie over de locaties en spelers en bevat ook nog een aantal leuke games. Als Goede Tijden-fan een must-have app voor op je smartphone.

GTST Meerdijk app

De applicatie ‘GTST Meerdijk’ is vernoemd naar de stad waarin de hoofdrolspelers wonen en hun dagelijkse beslommeringen beleven. De GTST Meerdijk app laat zien op een kaart waar de verschillende locaties liggen zoals ‘De Rozenboom’. Ook kun je al deze fictieve locaties bekijken via de app.

Nieuwe acteurs en actrices zullen via de app bekend worden gemaakt. Gebruikers van de GTST app kunnen door middel van het spelen van games en het oplossen van raadsels unieke content bekijken, in de vorm van flashbacks en sneak-peaks. De app begint in ‘De Koning’ waar Jef een fotoalbum terug vindt. Met dit fotoalbum gaat Jef langs bij (oud-) Meerdijkers om herinneringen op te halen.

RTL heeft al gezegd dat wellicht in de toekomst gebruikers ook de verhaallijn via de app kunnen bepalen. Je kunt de gratis GTST Meerdijk app downloaden voor Android uit de Google Play Store, via onderstaande button. Heb je Apple iOS dan verwijzen we je graag door naar de App Store.

GTST: Meerdijk
GTST: Meerdijk
Ontwikkelaar: RTL Nederland B.V.
Prijs: Gratis+

Lees ook

Reageer op dit artikel