GTST: [X]Selfie-app uit Goede Tijden, Slechte Tijden uitgebracht

De X Selfie-app uit Goede Tijden, Slechte Tijden (GTST) is vanaf nu te vinden in de Google Play Store. Met de applicatie [X]Selfie kan je samen met je vrienden een uitdaging aangaan en zogenoemde selfie-opdrachten uitvoeren.

[X]Selfie app

RTL heeft samen met Endemol de [X]Selfie app uitgebracht voor Android. De [X]Selfie-app zullen de vaste kijkers van GTST herkennen uit de aflevering van GTST welke afgelopen week werd uitgezonden.

gtst xselfie

Goede Tijden, Slechte Tijden

In GTST was donderdagavond te zien dat Vincent en Lucas een applicatie ontwikkelen. Dit was niet alleen voor de serie het plan, de applicatie is nu ook daadwerkelijk te downloaden voor Apple iOS en Android.

gtst xselfie

Selfie opdrachten

De app heet [X]Selfie en het doel is om elke dag een selfie te maken. Daarbij heb je elke dag een opdracht die leuk, bijzonder, spannend of humoristisch is. Daarbij kan je zelf ook je eigen challenges bedenken en je vrienden uitdagen. Door de opdrachten uit te voeren verdien je punten.

Door van anderen likes te verzamelen op je selfie krijg je per uitdaging een plek op de ranglijst. Van elke uitdaging wint de meest creatieve, meest originele of meest grappige selfie.

gtst xselfie

Selfie-app downloaden

Download de [X]Selfie app uit Goede Tijden, Slechte Tijden via onderstaande button direct uit de Play Store voor Android.

Lees ook

Reageer op dit artikel