Haier: Chinese fabrikant brengt smartphones naar Nederland

De Chinese fabrikant Haier zal dit jaar meerdere toestellen uit gaan brengen in Nederland. Haier is vooral bekend van koelkasten, airco’s en wasmachines in ons land. In mei zullen de eerste twee Android-smartphones van Haier uitgebracht worden in Nederland.

Haier

We hebben de laatste jaren al verschillende Chinese fabrikanten smartphones uit zien brengen in Nederland. Huawei is hiervan misschien wel het meest bekende voorbeeld. Voor de start van het Mobile World Congress heeft de Chinese fabrikant Haier bekend gemaakt ook een aantal smartphones uit te gaan brengen in Nederland. Ze zullen niet alleen online verkocht gaan worden, maar ook in de fysieke winkels komen te liggen. In totaal zullen vijf a zes telefoons van Haier in ons land verschijnen.

HaierPhone V4

In mei verschijnt de HaierPhone V4 en de HaierPhone L56 in ons land. De V4 is voorzien van een 5,5 inch Full-HD beeldscherm, een MediaTek octa-core processor en 32GB interne opslagruimte en 2GB werkgeheugen. De 13 megapixel camera op het toestel biedt een dubbele LED-flitser en autofocus en tevens is aan de achterzijde een vingerafdrukscanner geplaatst. Natuurlijk kan je met de HaierPhone V4 ook gebruik maken van 4G. Het toestel wordt geleverd met Android 5.1 Lollipop. De prijs van het toestel zal liggen op 279 euro.

HaierPhone V4

HaierPhone L56

De HaierPhone L56 is een goedkopere smartphone van de fabrikant en komt beschikbaar voor 179 euro. De L56 heeft een 5,0 inch display met HD-resolutie, een quad-core processor met 2GB werkgeheugen en 32GB interne opslagruimte. Er is een 13 megapixel camera aanwezig met 5 megapixel front-camera. Ook de HaierPhone L56 draait op Android 5.1 Lollipop.

Later dit jaar zullen er nog drie of vier smartphones van Haier in Nederland uitgebracht worden. Wanneer we deze kunnen verwachten is niet bekend gemaakt.

Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel