Handige updates voor lees-app Pocket, taken-app Todoist en toetsenbord-app Fleksy

Drie applicaties zijn in de Play Store bijgewerkt met een aantal nieuwe functies. Hoewel het gaat om vrij kleine updates, komen de functies wel degelijk van pas. Het gaat om toetsenbord-app Fleksy, lees-app Pocket en de taken-app Todoist waaraan nieuwe functies zijn toegevoegd.

Pocket, Todoist en Fleksy update

Niet iedere app-update is even bijzonder om hier een heel artikel over te schrijven. We zijn nu drie apps tegengekomen die zijn geüpdatet waarbij wel interessant nieuws te melden is. We zetten de wijzigingen op een rij.

Pocket

De lees-app Pocket laat je op een later moment opgeslagen content lezen. Als je bijvoorbeeld nu geen tijd hebt om een artikel te lezen, kun je deze met een druk op de knop toevoegen aan je Pocket-leeslijst. Met de nieuwste update krijg je ook de leestijd te zien, zo zie je precies hoeveel tijd je ongeveer nodig hebt om het artikel te lezen of de video te bekijken. De feature is als eerst beschikbaar voor degenen die hun toestel in de Engelse taal gebruiken.

Todoist

Een andere update staat klaar voor Todoist. De taken-app is uitgebreid met een aantal extra’s. Taken kun je vanaf nu pinnen, waarbij deze bovenaan worden geplaatst. Tevens is het mogelijk om projecten te labelen en een filter te gebruiken voor je favorieten.

Fleksy

Toetsenbord-app Fleksy is uitgebreid met een nieuwe feature die het gebruik op meerdere apparaten prettiger maakt. Vanaf nu is er namelijk ondersteuning voor Cloud Sync. Hierdoor kun je je gegevens in je account synchroniseren. Het gaat hierbij om thema’s, je woordenboek, extensies en aankopen die met de andere apparaten gesynchroniseerd kunnen worden. Je hoeft hiervoor alleen maar in te loggen met je Google-account.

Pocket
Pocket
Ontwikkelaar: Mozilla Corporation
Prijs: Gratis+
Todoist: To-do list & Planner
Todoist: To-do list & Planner
Ontwikkelaar: Doist
Prijs: Gratis+
Fleksy toetsenbord GIF
Fleksy toetsenbord GIF
Ontwikkelaar: Thingthing Ltd
Prijs: Gratis+
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel