Hardlopen.nl lanceert samen met Sky Radio nieuwe hardloop-app

De website Hardlopen.nl heeft een nieuwe app gelanceerd in samenwerking met Sky Radio. Naast de muziek van Sky Radio vind je in de app ook handige hardloopschema’s en wordt je begeleid tijdens het hardlopen. De app is bedoeld voor zowel beginners als gevorderden.

Hardlopen met Sky Radio

Sky Radio heeft online diverse radiostations speciaal voor hardlopers. Met Running Hits starter luister je naar muziek op een laag tempo. Ben je al wat verder gevorderd dan kun je het op een tempo van 140 BPM proberen. Voor een goede cooling down is er eveneens een playlist; Stretch and Relax. In de nieuwe Hardlopen-app zijn al deze stations terug te vinden.

Hardlopen.nl app

Wie op zoek is naar hardloopschema’s moet zeker eens de Hardlopen.nl applicatie proberen. Er zijn trainingsschema’s te vinden voor 3, 5 en 10 kilometer. Tijdens de trainingen wordt je van advies en tips voorzien door Annemerel de Jongh en Sky Radio stemmen Kas van Iersel en Marleyne Sahupala. Achteraf kun je de resultaten van je hardloopsessie bekijken via de app en site.

Wil je de app gebruiken dan moet er wel eerst een account worden gemaakt. Er is een abonnement voor onbeperkte toegang tot de applicatie en tevens krijg je handige extra’s zoals een hardloopgids en t-shirt. Je kunt de Hardlopen.nl app downloaden via de Google Play Store.

Hardlopen.nl
Hardlopen.nl
Ontwikkelaar: Atletiekunie
Prijs: Gratis+
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel