HD Widgets 4 beschikbaar als bèta, 1 mei in de Play Store

De populaire widget-app HD Widgets heeft een bèta-groep geopend waarmee de nieuwste versie van de applicatie getest kan worden. HD Widgets is een van de populairste applicaties voor het Android besturingssysteem en heeft al ruim een miljoen actieve gebruikers.

De ontwikkelaar van HD Widgets zal op 1 mei HD Widgets 4 uitbrengen. Tot die tijd kan de applicatie getest worden door je aan te melden voor de bèta-groep. De testversie van de applicatie kan uiteraard nog wel enkele bugs of andere fouten bevatten.

HD Widgets 4

HD Widgets 4 is de grootste update die de applicatie heeft gehad. De laatste grote update is ongeveer een jaar geleden uitgebracht. De ontwikkelaars hebben in HD Widgets 4 de interface frisser en lichter gemaakt. Onder de motorkap is er ook veel gesleuteld, waardoor de applicatie een stuk sneller is, en een gebruiksvriendelijkere navigatie kent.

HD Widgets 4

Het weer zal in HD Widgets 4 ook de mogelijkheid hebben om de voorspelling per uur, per 7 dagen en per 10 dagen weer te geven. Daarnaast zullen ook meer details getoond worden bij de weerinformatie. Nieuwe voorkeuren en meer widgets zullen ook beschikbaar komen, maar hier wil de ontwikkelaar pas volgende week meer over zeggen.

HD Widgets 4

Donderdag 1 mei zal HD Widgets 4 gefaseerd uitgerold worden. De ontwikkelaar van HD Widgets belooft dan ook alle details rondom HD Widgets 4 prijs te geven, en nog met een paar verrassingen te komen.

Wil je ook HD Widgets 4 testen? Volg dan de onderstaande stappen:

  1. Jezelf aanmelden bij de Beta Community op Google+ van HD Widgets 4.
  2. Vervolgens dien je je aan te melden als tester voor HD Widgets 4.
  3. Vervolgens kan HD Widgets 4 gedownload worden uit de Play Store. (voor 1,99 euro)
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel