HD Widgets 4 verschenen in Play Store met verfrissende interface

De ontwikkelaars van HD Widgets hebben de populaire applicatie HD Widgets 4 in de Google Play Store gezet. HD Widgets is al door een grote groep Android-bezitters gedownload en dus was het klaar voor een ‘nieuw gezicht’ voor de applicatie.

HD Widgets is misschien wel de mooiste widget-applicatie die er voor Android beschikbaar is. Nu is de nieuwe versie van de applicatie uitgebracht in de Play Store. De nieuwe versie van HD Widgets, HD Widgets 4, heeft een vernieuwd uiterlijk en is in stijl van Android 4.4 KitKat. Echter werkt de nieuwe versie van HD Widgets 4 op toestellen met Android 2.3 Gingerbread en hoger.

hd widgets 4

De beta-versie van HD Widgets 4 werd anderhalve week geleden al uitgebracht en is dus nu voor iedereen te downloaden. Het uitschuif-menu geeft de uitgebreide mogelijkheden met instellingen, thema-pakketten, actieve widgets en andere informatie.

hd widgets 4

Het weer in HD Widgets 4 wordt in de nieuwe versie getoond per uur, dag, 7 of 10 dagen. Daarbij wordt ook de kans op neerslag weergegeven. Widgets kunnen helemaal aangepast worden naar eigen wens, daarbij kan er ook gebruik gemaakt worden van een van de vele thema’s die er beschikbaar zijn voor HD Widgets 4.

Hoewel HD Widgets 4 al wel in de Play Store staat, is de widget-applicatie nog niet voor iedereen beschikbaar. De update voor HD Widgets wordt gefaseerd uitgerold. De ontwikkelaars hebben op hun blog nog meer informatie gezet over HD Widgets 4.

Lees ook

Reageer op dit artikel