HEMA Fotoservice app: maak en bestel je fotoboek via je smartphone

Winkelketen HEMA heeft een eigen applicatie uitgebracht om op je smartphone of tablet je fotoboek te maken. Daarnaast is het via de HEMA Fotoservice app ook mogelijk om andere fotoproducten met je eigen foto te maken en direct te bestellen. Op deze manier kan je direct al tijdens je vakantie beginnen met het maken van je fotoboek met vakantiefoto’s.

HEMA Fotoservice app

De HEMA heeft een app uitgebracht waarmee je zonder tussenkomst van computer je eigen fotoboek kunt samenstellen. Echter is het ook mogelijk om een deel op je smartphone of tablet te maken, en een deel op de computer. Dit kan dankzij de synchronisatie in de cloud, waardoor je op meerdere apparaten met je fotoboek aan de slag kunt. Niet alleen nieuwe boeken kun je maken, je kunt ook eerder gemaakte fotoboeken bekijken.

Met de HEMA Fotoservice app is het mogelijk om foto’s direct te importeren vanaf je tablet of smartphone. Tevens is het mogelijk om foto’s in te laden die je hebt gedeeld via bijvoorbeeld Instagram of Facebook. Om je fotoboek verder op te vrolijken kan je gebruik maken van verschillende elementen zoals cliparts, achtergronden en kaders. Het is ook via de app mogelijk om andere fotoproducten te bestellen zoals fotocadeau’s of wanddecoratie.

De app van HEMA Fotoservice is gratis te downloaden uit de Google Play Store, via onderstaande button.

HEMA fotoservice
HEMA fotoservice
Ontwikkelaar: Hema
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel