HERE: nieuwe beta-versie laat je handig je route delen

Een nieuwe beta-versie van de navigatie-app HERE voegt een nieuwe handige functie toe. Vanaf nu kan je gemakkelijk en snel een routebeschrijving delen met anderen. Eerder kreeg HERE ook al andere handige functies.

HERE Beta

Het was al mogelijk om in de navigatie-app HERE je locatie te delen middels Glympse, maar vanaf nu is het ook mogelijk om de gehele routebeschrijving te delen met je vrienden, familie of iemand anders.

HERE

De nieuwe functie is vanaf nu beschikbaar in de beta-versie van HERE. Het maakt daarbij niet uit of het een route is die je te voet, met het openbaar vervoer of met de auto gaat afleggen.

De mogelijkheid om een route te delen kan handig zijn om gewoon een route aan iemand uit te leggen, of om de iemand op de hoogte te houden hoe je reist. Als je een route hebt gepland, kan je onderaan het reisadvies de mogelijkheid vinden om de route te delen. Je kan hierbij uit verschillende apps kiezen zoals e-mail, WhatsApp of via Facebook.

HERE

Wanneer de ander HERE ook heeft geïnstalleerd kan diegene direct de route raadplegen op zijn smartphone. Als de ander niet HERE heeft geïnstalleerd, kan via een webversie van HERE de route bekeken worden.

HERE

Zoals gezegd is de functie nog niet in de Play Store-versie te vinden van HERE. Om gebruik te maken van de nieuwe functie in de app, dien je je aan te melden voor de HERE beta-groep, waarna je je hier als beta-tester kunt aanmelden.

HERE WeGo Maps & Navigation
HERE WeGo Maps & Navigation
Ontwikkelaar: HERE Apps LLC
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel