HERE brengt je nu nog sneller thuis in beta-versie

De navigatie-app HERE heeft een nieuwe versie uitgebracht van de beta-app. Vanaf nu kan je nog sneller naar huis navigeren, maar ook voor degenen die HERE gebruiken voor reizen met het openbaar vervoer is er een nieuwe functie te vinden. HERE is een gratis navigatie-app die ook offline te gebruiken is.

HERE

HERE is de ideale navigatie-app van oud Nokia-medewerkers. Onlangs lanceerde de makers van de app een apart beta-programma, waarbij gebruikers eerder toegang krijgen tot nieuwe functies. Een nieuwe update staat nu klaar en hierdoor ben je nog sneller thuis.

HERE beta

Vanaf nu krijg je in de rechterbovenhoek een huisje te zien als icoon. Bij de eerste keer aanraken wordt gevraagd je huisadres in te voeren. Vervolgens kan je altijd snel naar huis terug navigeren, een welkome aanvulling voor de app. Een andere nieuwe functie is de mogelijkheid om tussenhaltes en stations te bekijken bij het plannen van een route met het openbaar vervoer.

HERE beta

Zoals gezegd zijn deze nieuwe functies nog niet direct in de Play Store-versie van HERE te vinden. In de beta-versie van HERE kan je wel de functies vinden, hier kan je je aanmelden voor HERE Beta.

Lees ook:

HERE WeGo Maps & Navigation
HERE WeGo Maps & Navigation
Ontwikkelaar: HERE Apps LLC
Prijs: Gratis

via HERE

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel