Gratis navigatie-app HERE telt 5 miljoen downloads

Het ontwikkelteam van Nokia had als doel om met de navigatie-app HERE de strijd aan te gaan met diensten als Google Maps. Met HERE kan gratis en offline genavigeerd worden in 200 landen. Inmiddels telt de kaartendienst vijf miljoen downloads in de Play Store. Daarnaast heeft HERE nog een aantal handige functies te bieden die het een interessant alternatief voor Google Maps maakt.

HERE: 5 miljoen downloads

Met vijf miljoen downloads uit de Play Store heeft Google Maps er een steeds groter wordende concurrent bij. In oktober vorig jaar bracht het ontwikkelteam van Nokia HERE als beta-versie uit voor Android. In december kwam HERE beschikbaar in de Play Store. Gelijk na de release van HERE werd de applicatie al miljoenen keren gedownload. HERE is een navigatie-app die kosteloos en offline te gebruiken is. Eerder schreven we al de uitgebreide HERE review.

HERE

Google Maps telt in de Play Store tussen de één en vijf miljard downloads, maar dit is mede doordat Google Maps op vrijwel elk Android-apparaat standaard voorgeïnstalleerd staat. Onlangs werd bekend dat HERE overgenomen wordt door een aantal Duitse autofabrikanten. Tevens lanceerde HERE een eigen beta-programma waarbij nieuwe functies als eerst geprobeerd kunnen worden.

Lees ook:

HERE WeGo Maps & Navigation
HERE WeGo Maps & Navigation
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis

Lees ook

Reageer op dit artikel