HERE uitgebracht in Play Store: gratis kaartendienst van Nokia

HERE, gemaakt door voormalig Nokia-medewerkers, is verschenen in de Play Store. HERE is een gratis applicatie waarmee offline genavigeerd kan worden in meer dan 100 landen. HERE was eerder al beschikbaar als beta-versie en gaat de strijd aan met Google Maps.

De ontwikkelafdeling van Nokia heeft de gratis kaartendienst HERE uitgebracht in de Google Play Store. Nokia’s HERE is gratis beschikbaar en wil de concurrentie aangaan met Google Maps. HERE biedt de mogelijkheid om kaarten van meer dan 100 landen gratis te downloaden en offline (dus zonder dataverbinding) te gebruiken. Met de app kan er daarnaast zonder kosten gebruik gemaakt worden van navigatie met spraakbesturing.

HERE_Android

HERE is niet alleen geschikt voor in de auto. Ook wandelaars en reizigers met het openbaar vervoer kunnen hun route uitstippelen met HERE. Verder kan je met de integratie van Glympse je locatie delen met vrienden. Mocht je de beta-versie van HERE al gedownload hebben, dan is de versie van HERE in de Play Store als update te downloaden. Eerder werd al bekend dat HERE meer dan 1 miljoen keer is gedownload.

> In onze uitgebreide HERE review lees je alles over de mogelijkheden.

HERE WeGo Maps & Navigation
HERE WeGo Maps & Navigation
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis

Lees ook

Reageer op dit artikel