HERE: 1 miljoen downloads en Android 5.0 Lollipop-ondersteuning

De kaartendienst HERE van de voormalig Nokia-medewerkers heeft een update uitgebracht voor de navigatie-app. HERE biedt vanaf nu ondersteuning voor Android 5.0 Lollipop. HERE is een gratis app waarmee offline genavigeerd kan worden. HERE is al een miljoen keer gedownload.

Enkele weken geleden werd HERE geïntroduceerd voor Android. Een ruime week geleden werd er een update uitgebracht waarbij er meer gedetailleerde kaarten werden toegevoegd aan de gratis kaartendienst. Nu is er wederom een update uitgebracht met onder andere ondersteuning voor Android 5.0 Lollipop.

lollipop_here

Android 5.0 Lollipop en fixes

In de update die nu is verschenen kan de app HERE ook gebruikt worden op toestellen welke draaien op Android 5.0 Lollipop. De compatibiliteitsproblemen zijn met deze update opgelost, zodat HERE op de nieuwste Android-versie stabiel werkt.

Daarnaast zijn er andere bugs gefixt. Wanneer je gebruik maakt van een cache-cleaner worden nu de stemmen voor de gesproken navigatie niet meer gewist, maar blijven ze (gelukkig) behouden. Verder zijn enkele andere bugs opgelost in HERE Beta 220.

1 miljoen downloads voor HERE

HERE is sinds een maand beschikbaar voor Samsung toestellen in de Samsung App Store. In de Samsung App Store is HERE inmiddels al bijna een miljoen keer gedownload en dat is een erg goede zaak voor de verse app, die zich nog in beta bevindt.

De update voor HERE is hier als APK te downloaden. HERE is -nog- niet in de Google Play Store te vinden.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel