‘Het Weer in Nederland’ app nu met Android Wear-support

De weer-app ‘Het Weer in Nederland’ heeft een update gekregen in de Play Store. Vanaf nu kan je direct op je smartwatch het weer bekijken. De ontwikkelaars hebben nog een aantal andere dingen verbeterd aan de app.

Het Weer in Nederland

De app ‘Het Weer in Nederland’ heeft een update gekregen naar versie 5.2. De applicatie houdt je niet alleen in op de hoogte van het actuele weer, maar geeft je ook de weersverwachting voor de komende dagen. ‘Het Weer in Nederland’ heeft vier soorten buienradar-animaties en in de app kan je nog diverse andere informatie vinden. Diverse functies zijn alleen beschikbaar middels een in-app aankoop, zo ook het menu met instellingen.

Het Weer in Nederland app

Met de update die vandaag is uitgebracht voor de app, kunnen ook Android Wear bezitters meer genieten van de weer-app. Helemaal perfect is de Android Wear ondersteuning overigens niet. Op smartwatches met een ronde behuizing valt tekst weg en wordt de plaats (bij handmatig instellen) niet meegenomen op de smartwatch. De update lost ook een aantal bugs op in de app.

Het Weer in Nederland app Android Wear

Benieuwd welke weer-app het meest accuraat is? Lees dan onze uitgebreide weer-app test.

Tip: Henk

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel