HMD Global plant Nokia-aankondiging voor 31 oktober 2017

Op 31 oktober staat een nieuwe persconferentie gepland voor Nokia-smartphones. Deze bevestiging heeft moederbedrijf HMD Global gegeven. Wat kunnen we op die dag verwachten?

Nokia aankondiging op 31 oktober

Op 31 oktober 2017, over een week dus, heeft HMD Global een nieuwe aankondiging gepland staan. De conferentie zal plaatsvinden in Delhi en er wordt gesproken over een nieuwe mijlpaal voor Nokia-telefoons. De uitnodiging laat verder niets los over wat we kunnen verwachten.

Vorige week werd de Nokia 7 aangekondigd voor de Chinese markt. Dit is een zeer stijlvol toestel met prima specificaties voor een erg interessante prijs. Het zou kunnen zijn dat we de globale release voor meer markten krijgen van de Nokia 7. Het kan ook zijn dat we het budget-toestel, de Nokia 2, gaan zien waarover al langere tijd berichten rondgaan. Een andere mogelijkheid is dat ervoor gekozen wordt de Nokia 9 aan te kondigen die vorige week al opdook in schitterende concepten.

Nokia 31 oktober 2017

Het is niet duidelijk of de aankondiging van 31 oktober ook iets voor de Nederlandse markt kan betekenen. Uiteraard zal DroidApp je op de hoogte houden zodra er meer bekend is over de aankondiging van Nokia. Sinds dit weekend is de uitgebreide en betaalbare Nokia 6 in Nederland verkrijgbaar.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel