Hollandsnieuwe geeft klanten optie voor onbeperkt bellen/sms’en

Bij telecomprovider Hollandsnieuwe was het vooralsnog alleen mogelijk om een vast aantal minuten/sms’jes en MB te kiezen. Daar komt nu verandering in. Er kan nu ook gekozen worden uit onbeperkt bellen en sms’en. 

Onbeperkt bellen bij Hollandsnieuwe

Hollandsnieuwe, een telecomprovider welke onderdeel is van Vodafone, heeft een nieuw soort bundel toegevoegd aan het bestaande portfolio. De provider laat zowel nieuwe als bestaande klanten de optie aanvinken voor onbeperkt bellen en sms’en. De bundel is hierbij geldig in Nederland en in de EU en kan iedere maand aan- of uitgezet worden.

De prijs voor het onbeperkte bellen en sms’en bedraagt 4,00 euro per maand. Dit bedrag komt bovenop het abonnement dat je hebt. Echter, als je een bundel hebt met bijvoorbeeld 2500 MB/bellen/SMS kun je die hele 2500-unit bundel voor internet gebruiken. Bellen en sms’en gaat dan uiteraard uit de onbeperkt bundel.

De nieuwe onbeperkt bundel kan direct bij een nieuw sim-only abonnement van Hollandsnieuwe afgesloten worden via de website, of ingeschakeld worden in je eigen Mijn Hollandsnieuwe account.

Tip: onafhankelijk de sim-only abonnementen vergelijken van alle providers? Raadpleeg de DroidApp sim-only vergelijken tool.

Lees ook

Reageer op dit artikel