Hollandsnieuwe stunt tijdens Aanwinst Weken met extra voordelige bundels

Telecomprovider Hollandsnieuwe, de provider die gebruik maakt van het Vodafone-netwerk, heeft tijdelijk de Aanwinst Weken. Gedurende deze weken zijn de (sim-only-) bundels voorzien van extraatjes zoals meer data, minuten en sms’jes.

Hollandsnieuwe Aanwinst Weken

Tijdens de Hollandsnieuwe Aanwinst Weken kun je voor hetzelfde geld extraatjes krijgen bij je abonnement. Het gaat hierbij om nieuwe abonnementen en verlengingen. Een voordeel van Hollandsnieuwe is dat alles uit één bundel gaat; waarbij je het kan zien als units. Eén MB, één SMS en één minuut kosten één unit en je maakt gebruik van het (4G-) netwerk van Vodafone. Doordat vorig jaar de roamingkosten werden afgeschaft, kun je de bundel in heel de EU gebruiken.

Dankzij de Aanwinst Weken krijg je bij een 1000 of 2000 bundel, iedere maand 500 mb/sms/minuten gratis. Bij een 3000 en 5000 bundel krijg je maandelijks 1000 mb/minuten/sms gratis. Dit geldt zolang het contract loopt.

Interessant is bijvoorbeeld dan de sim-only bundel met 1500 mb/min/sms voor 8,00 euro per maand, gedurende 24 maanden. Eenmalig betaal je 15,00 euro aansluitkosten. De acties gelden tot en met 20 mei 2018. De aanbieding is verkrijgbaar via deze link op de website van Hollandsnieuwe.

Lees ook

Reageer op dit artikel