Hollandsnieuwe schrapt bepaalde bundels en voortaan gratis 4G

Hollandsnieuwe, de provider die gebruik maakt van het netwerk van Vodafone, heeft wijzigingen doorgevoerd in haar sim-only abonnementen. De opvallendste, positieve wijziging is dat voortaan 4G gratis aangeboden wordt aan klanten.

Hollandsnieuwe 4G

De dochter-provider van Vodafone, Hollandsnieuwe, heeft vanaf vandaag de bundels wat gewijzigd waaruit gekozen kan worden. Uit informatie die in handen is van DroidApp blijkt dat de telecomprovider twee bundels heeft geschrapt; het gaat om de 500 en 1500 MB/minuten/SMS bundel die niet meer aangeboden wordt.

Hollandsnieuwe biedt voortaan vier bundels aan waaruit gekozen kan worden. Onderstaande prijzen gelden voor abonnementen met een looptijd van 24 maanden. Wanneer je als klant er voor kiest om het contract aan te gaan voor 12 maanden wordt er een meerprijs van €1,00 per maand in rekening gebracht.

  • 1000 MB/minuten/SMS: €9,00 per maand
  • 2000 MB/minuten/SMS: €11,00 per maand
  • 3000 MB/minuten/SMS: €13,00 per maand
  • 4000 MB/minuten/SMS: €14,00 per maand

Gratis 4G

Een andere opvallende wijziging bij Hollandsnieuwe is dat 4G voortaan niet meer betaald is. Klanten moesten afhankelijk van hun abonnement één of twee euro per maand extra neerleggen indien zij gebruik wilden maken van het 4G-netwerk van Vodafone.

Bij Hollandsnieuwe ligt theoretisch gezien de downloadsnelheid voor internetten via 4G op 150 Mbps en de uploadsnelheid op 50 Mbps. Uiteraard dien je over een toestel te beschikken die 4G ondersteunt, anders kun je Hollandsnieuwe alleen gebruiken met het 2G- en 3G-netwerk. Omdat Hollandsnieuwe geen eigen netwerk heeft, maak je ook hiervoor gebruik van het netwerk van Vodafone.

De wijzigingen in de bundels gaan per direct in en zijn te bestellen via de website van Hollandsnieuwe.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel