Honor komt op 22 januari met Europese aankondiging: toestel met in-display camera

Honor heeft bekend gemaakt dat het op 22 januari 2019 een persconferentie zal houden voor de Europese markt. Aangezien de uitnodiging ook aan Nederlandse media is verstuurd, gaan we vermoedelijk ook iets zien voor ons land. Het gaat om een toestel met een in-display camera.

Honor aankondiging op 22 januari

Op 22 januari 2019 zal Honor in Parijs een persconferentie houden. De Franse stad is uitgekozen voor een speciaal toestel; zo doet de teaser vermoeden. Wat direct opvalt is de opening in het scherm, die gebruikt wordt voor de plaatsing van de front-camera.

In de teaser wordt de triggerende tekst ‘See the unseen’ gebruikt. Honor Global geeft daarbij nog extra uitleg; het toestel krijgt een in-screen camera en moet de beste beeldkwaliteit leveren. Er gaan berichten rond over een Honor View 20, de opvolger van de Honor View 10.

Honor 22 januari 2019

DroidApp heeft het bericht ook ontvangen. Hierdoor is het erg aannemelijk dat we het toestel ook in Nederland kunnen verwachten. Eerder schreven we al over de Nederlandse introductie van de Honor 8X, waarbij duidelijk werd dat het bedrijf zichzelf weer op de kaart heeft gezet en vermoedelijk verder zal gaan werken aan een Nederlandse aanwezigheid.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel