Honor 5A en 5A Plus duiken op: specificaties en foto’s

Honor komt naar verwachting met nog twee nieuwe modellen in de Honor 5-serie. Een aantal maanden geleden werd de Honor 5X al uitgebracht en zagen we de Honor 5C, nu komen we de Honor 5A en 5A Plus tegen. Naast specificaties krijgen we ook een beeld bij de twee toestellen.

Honor 5A

De 5-serie van Honor wordt als het aan de Chinese fabrikant ligt uitgebreid met twee nieuwe toestellen. Na de Honor 5X (review) en de eerder aangekondigde Honor 5C is het tijd voor de 5A en 5A Plus. De twee smartphones zijn opgedoken bij de keuringsinstantie TENAA in China.

De Honor 5A zal voorzien zijn van een 5,0 inch HD-display en een 1.3 GHz quad-core processor. Het werkgeheugen van het toestel bedraagt 2GB en er is 16GB aan opslagruimte beschikbaar. Er zal een 13 megapixel camera aanwezig zijn en een 2 megapixel front-camera. Honor zal de 5A ook voorzien van 4G-ondersteuning en het apparaat zal draaien op Android 5.1 Lollipop. De accu heeft een capaciteit van 2200 mAh.

Honor 5A Plus

Bij de Honor 5A Plus komen we een 5,5 inch HD-display tegen. Ook de processor is wat sneller en betreft een 1.8 GHz octa-core processor. Honor zal de 5A Plus uitrusten met eveneens 2GB RAM en 16GB intern geheugen, maar zal geleverd worden met een 3000 mAh accu. Verder is er een 13 megapixel camera aan de achterkant en een 8 megapixel camera aan de voorzijde van de Honor 5A Plus.

Op dit moment is het niet bekend wanneer we de toestellen kunnen verwachten. Ook is het nog maar de vraag of de toestellen naar Nederland zullen komen. Niet alle toestellen die aangekondigd worden door de dochter van Huawei komen naar Europa. Een voorbeeld hiervan is de Honor V8.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel