Honor 5X onderworpen aan explosie-test (video)

De Honor 5X is een gunstig geprijsde smartphone met een metalen behuizing. Zoals we in onze review al opmerkte is dat het toestel degelijk is afgewerkt en dat je veel waar krijgt voor je geld. Nu is de Honor 5X onderworpen in een explosie-test.

Honor 5 explosie-test

Zo nu en dan kom je opmerkelijke testen tegen met smartphones. Hadden we eerder de pasta-test, een Xperia Z3 hamburger en Fruit Ninja met een echt mes, is het nu tijd voor de explosie-test met de Honor 5X in de hoofdrol. Honor India heeft de Honor 5X onderworpen aan de opmerkelijke test. Het resultaat kan je hieronder bekijken.


Wat opvalt is dat de Honor 5X het er prima van af lijkt te brengen. Doordat het toestel op een bepaalde plek erg heet is geworden, zijn een aantal pixels niet meer werkzaam. Het roet op de telefoon laat zich gemakkelijk verwijderen en ook de camera doet het nog goed. Een echte explosie was het natuurlijk niet, maar niet ieder toestel zal er zo uitkomen als je hem in een doos met rotjes legt.

Alles over de Honor 5X

Wat vinden wij van de Honor 5X? Lees de uitgebreide Honor 5X review. Alles over deze smartphone vind je via onderstaande button op de Honor 5X smartphone-pagina.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel