Honor 6S gespot; betaalbaar, metalen toestel komt eraan

Het dochtmerk van Huawei, Honor, komt binnenkort met een nieuwe smartphone. De Honor 6S moet het nieuwste toestel worden van de fabrikant. De eerste details, inclusief foto’s, zijn nu naar buiten gebracht van het toestel.

Honor 6S

De Honor 6S is opgedoken en moet een betaalbare smartphone worden. Eerder kwam het bedrijf al met de Honor 6X, maar de 6S moet een goedkoper alternatief zijn. Toch betekent dit niet automatisch dat het toestel er goedkoop uit moet zien.

Honor 6S

Mogelijkheden

Als we de foto’s mogen geloven krijgt dit toestel een metalen behuizing mee. De Honor 6S krijgt naar verwachting een 5,0- inch HD-display en aan de achterkant bevindt zich een vingerafdrukscanner. Een dual-camera zoals bij de 6X zien we niet terug op de 6S. De Honor 6S krijgt volgens de bron een Snapdragon 435 1.4 GHz octa-core processor mee. Ook is er dual-sim ondersteuning, 4G, 32GB opslagruimte en 3GB RAM.

De verwachting is dat Honor de telefoon voorziet van een 13 megapixel camera en 5 megapixel front-camera. De 6S komt in de winkel te liggen met Android 6.0 Marshmallow, EMUI 4.1 en een 3020 mAh accu.

Wanneer?

Zodra er meer bekend is over de Honor 6S lees je dat uiteraard op DroidApp. Volgens de laatste berichten zou het toestel deze of volgende maand verschijnen. De kans bestaat dat het toestel eerst (of enkel) in China uitgebracht zal worden. De prijs ligt omgerekend op zo’n 219 euro.

Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel