Honor 6X specificaties op tafel; aankondiging op 18 oktober

Honor, het dochtermerk van Huawei, komt met een nieuwe mid-end smartphone. De opvolger van de Honor 5X wordt de Honor 6X. De specificaties van het toestel zijn nu uitgelekt en mogelijk kunnen we de officiële aankondiging op 18 oktober verwachten.

Honor 6X

Het Chinese Honor is bezig met een opvolger voor de Honor 5X (review), de smartphone die sinds begin dit jaar in Nederland verkrijgbaar is. De Honor 6X dook eerder al op en nu zijn ook de specificaties bij keuringsinstantie TENAA beland. Het toestel zal over een dual-camera beschikken waarbij de ene sensor 12 megapixel telt en de andere sensor 2 megapixel. Eerder kwam de Honor 8 al uit met dual-camera.

Honor 6X

De Honor 6X zal naar verwachting een 5,5 inch display krijgen, een Kirin 650 processor met 3GB RAM-geheugen en 32GB interne opslagruimte. De accu krijgt ook een flinke upgrade en krijgt een capaciteit van 3340 mAh. De front-camera zou 8 megapixel tellen. De verwachting is dat het toestel op 18 oktober aangekondigd zal gaan worden. Mogelijk zien we hem pas in het eerste kwartaal van 2017 in Europa, als we afgaan op de data van de Honor 5X.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel