Honor 8 krijgt beveiligingsupdate februari 2018 in Nederland

In Nederland is Honor begonnen met het updaten van haar 1,5 jaar oude vlaggenschip; de Honor 8. Nee, helaas geen update naar Android 8.0 Oreo, maar een nieuwe beveiligingsupdate staat klaar.

Beveiligingsupdate februari voor Honor 8

De Honor 8 is misschien wel één van de mooiste toestellen die in 2016 werd uitgebracht. De smartphone van de Huawei-dochter wordt in ons land nu bijgewerkt met een nieuwe update. Gebruikers melden een update met versienummer B402, die automatisch aangeboden zal worden op het toestel.

Met de update wordt de security-patch bijgewerkt. Helaas is dit niet de laatst uitgebrachte versie, maar beveiligingsupdate februari 2018. Daarbij worden enkele tientallen fixes doorgevoerd, en ook aan de kant van Honor zijn optimalisaties toegevoegd.

Honor 8 beveiligingsupdate februari 2018

Het is nog altijd onduidelijk of de Honor 8 de update naar Android 8.0 Oreo krijgt. De ene keer is het wel, de andere keer lijkt het er niet op. De laatste stand van zaken is dat de Honor 8 niet de update krijgt, maar enkel ‘een aantal’ functies uit EMUI 8.0 zal krijgen.

De update met de security-patch van februari wordt OTA, dus via het toestel aangereikt. Het kan even duren voordat de update bij iedereen beschikbaar is.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel