Honor 8: ‘opvolger van Honor 7 wordt mooiste smartphone’

Het Chinese Honor is bezig met de ontwikkeling van de Honor 8. Het toestel moet de vorig jaar aangekondigde Honor 7 op gaan volgen. Volgens verschillende bronnen moet de Honor 8 de mooiste smartphone van het merk worden en zal het overeenkomsten vertonen met de stijlvolle Honor V8. Dat toestel werd eerder in China aangekondigd.

Honor 8

Na het succes van de Honor 7 is het Chinese merk nu bezig met een opvolger; de Honor 8. Volgens bronnen moet de Honor 8 het mooiste toestel van het merk worden en zal het toestel deze maand, in juni dus, aangekondigd gaan worden.

Honor

Naar verwachting zal het design van de Honor V8, die eerder werd aangekondigd voor de Chinese markt, gebruikt worden bij het ontwerp van de Honor 8. De dochter van Huawei zou voor de voor- en achterkant van het toestel gebruik gaan maken van 2.5D licht gebogen glas en een metalen frame aan de zijkanten. Bij de Honor 7 was het toestel zowel aan de zij- als aan de achterkant uit aluminium vervaardigd.

Geruchten spreken verder over een 5,2 inch Full-HD display, een Kirin 950/955 processor, draadloos opladen, een infrarood-poort en 4GB RAM-geheugen. Tevens zou Honor bij de ‘8’ gebruik maken van een dubbele 12 megapixel camera en een 3000 mAh accu. Zodra er meer bekend is over het toestel, lees je dit op DroidApp.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel