Honor 8X en Huawei Nova (uit 2016) krijgen beveiligingsupdate november 2018

Nieuws uit China; Honor en Huawei rollen voor twee toestellen een nieuwe beveiligingsupdate uit. Zowel voor de Honor 8X staat de security-patch van november klaar, maar ook voor de in 2016 uitgebrachte Huawei Nova is de update beschikbaar.

Honor 8X: beveiligingsupdate november

De Honor 8X kende afgelopen maand haar officiële Nederlandse introductie en is vanaf nu ook breed in Nederland verkrijgbaar. Het toestel is erg scherp geprijsd, heeft een mooi design en komt qua specificaties eigenlijk niks tekort. Nu is het moment aangebroken waarop er een update klaarstaat voor de Honor 8X. De smartphone krijgt een update van 594MB waarin de beveiligingsupdate van november 2018 is verwerkt. De update heeft versie 8.2.0.130. Zover bekend zijn verder geen wijzigingen doorgevoerd.

Honor 8X beveiligingsupdate november 2018

Huawei Nova

De Huawei Nova die in 2016 in Nederland uitgebracht werd heeft ook de beveiligingsupdate van november gekregen. Het is opvallend dat het ruim twee jaar oude mid-end toestel nog zo goed bijgewerkt wordt met updates. Bijna maandelijks krijgt de telefoon een nieuwe beveiligingsupdate. Gebruikers melden aan DroidApp dat het gaat om updateversie B379.

Bij beide toestellen krijg je een melding zodra de update beschikbaar is. Eventueel kun je ook via het menu met instellingen handmatig controleren op updates.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel