Honor 9 kleuren duiken op: erg opvallende kleuren voor high-end toestel

Honor komt vermoedelijk in juni met de aankondiging van de Honor 9. Het moet de huidige Honor 8 opvolgen en het toestel dook onlangs al op bij keuringsinstantie TENAA. Nu zijn er verschillende foto’s opgedoken van de Honor 9 kleuren.

Honor 9 kleuren

De Honor 9 zal in verschillende kleuren op de markt komen, als het wordt aangekondigd. Van de week schreven we al over de Honor 9 die zich liet zien bij keuringsinstantie TENAA. Opvallend is dat we daar foto’s zagen van een wat gebogen achterkant, maar die we nu op deze foto’s niet terugzien. Misschien komen er twee varianten van de Honor 9. De smartphone wordt naar verwachting op 27 juni aangekondigd voor de Europese markt.

Als we afgaan op de informatie van de foto’s verschijnt de Honor 9 in de kleuren; wit, blauw, licht paars en knalgeel. Vooral die laatste is een kleur die we zelden zien bij smartphones. De foto’s bevestigen de dual-camera en de verplaatsing van de vingerafdrukscanner naar de voorzijde van de telefoon, net als bij de Huawei P10.

De smartphone zou voorzien zijn van een 5,15 inch Full-HD display, een Kirin 960 processor, 4GB RAM-geheugen en 64GB opslagruimte. Het is nog de vraag of de Honor 9 ook een 3,5 millimeter aansluiting krijgt, eerdere berichten deden geloven van niet. DroidApp zal je uiteraard op de hoogte houden zodra er nieuwe informatie beschikbaar is over het toestel.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel