Honor 9 pre-sale vroegtijdig gestart in Finland: prijzen beginnen bij €499

Honor komt dit jaar met de opvolger van de Honor 8; de Honor 9. De nieuwe smartphone werd vorige week gepresenteerd voor thuisland China, maar voor de Europese markt ontbreekt nog alle informatie. Echter weten we dankzij de vroegtijdige Honor 9 pre-sale al het één en ander over de Europese release.

Honor 9 pre-sale in Finland

De Chinese fabrikant kwam vorige week met de Honor 9 aankondiging, voor de Chinese markt. Een Europese aankondiging staat gepland voor 27 juni 2017 in Berlijn, zo luiden de laatste berichten. Drie dagen erna zou de verkoop van het nieuwe paradepaardje moeten beginnen.

Honor 9

Onverwacht is Honor alvast de Honor 9 pre-sale gestart in Finland. Hierdoor weten we alvast een aantal interessante details. Zo zal het toestel in Europa in twee varianten komen; met 4GB RAM en 64GB opslagruimte en een variant met 6GB RAM en 128GB geheugen. De eerste variant komt op een totaalprijs van 499 euro, de tweede variant met 6GB RAM gaat 599 euro kosten.

Honor 9 achterkant

De Finse afdeling van Huawei, het moederbedrijf van Honor, laat weten dat de pre-sale in Finland eerder is gestart omdat Honor erg populair is onder de Finnen. De Honor 9 is in verschillende opzichten een verbetering van de Honor 8. Wat bijvoorbeeld al opvalt is dat de vingerafdrukscanner net als bij de Huawei P10 naar de voorkant is verplaatst. Het design is nog strakker en wat ronder aan de achterkant en er is een 3200 mAh accu en een dual-camera.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel