Honor begint met uitrol B120-update met verbeteringen voor Honor 8

Voor het vlaggenschip van Honor, de Honor 8, wordt vanaf nu gestart met het uitrollen van een nieuwe update. De Honor 8 B120-update voegt verschillende verbeteringen toe, waaronder een fix voor de GPS-sensor. We zetten de aanpassingen van de update naar versie B120 voor je op een rij.

Honor 8: B120-update

De Honor 8 kan een update verwachten naar software-versie B120. De uitrol van de software-update is in verschillende landen begonnen, en ook in Nederland zal de update de verschillende toestellen bereiken. Als eerst noemt Honor de fix voor de GPS in de ‘8’. Ook zouden sommige gebruikers last hebben van zwarte punten (black dots) op de camera en ook deze fout is eruit gehaald.

Honor 8 b120 update

Camera-verbeteringen en meer

Met de update naar B120 wordt ook de navigatie geoptimaliseerd en zijn de prestaties van de camera verbeterd. De camera is verbeterd in de zin van de stabiliteit en de ‘smoothness’. Ook gefixt is het probleem waarbij sommige elementen in de interface onjuist werden weergegeven. De dochter van Huawei voorziet verder het toestel van een nieuwe security-patch die eerder door Google is vrijgegeven.

Smart Key

De Smart Key-functie heeft een extra optie erbij gekregen. Wanneer je tweemaal op de vingerafdrukscanner drukt als het scherm is vergrendeld, kan nu ook direct Shazam geopend worden. Hiermee kan Shazam nog sneller gestart worden om te ‘scannen’ welk nummer nu op de radio is.

Honor 8 B120 update

Update downloaden

De update heeft voluit versie FRD-L09C432B120 meegekregen en is circa 1,75GB groot. Het gaat hier om een firmware-update die het toestel houdt op Android 6.0 Marshmallow met EMUI 4.1. Wanneer we de update naar Android 7.0 Nougat voor de Honor 8 kunnen verwachten is niet bekend op dit moment. De update wordt gefaseerd OTA uitgerold.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel