Honor: nieuwe kleur Honor 8X en Gaming+ voor Honor View 20

Honor heeft op het Mobile World Congress nieuws gedeeld. Het gaat onder andere onder een interessante update voor de Honor View 20 en een nieuwe, toffe kleur voor de Honor 8X.

Honor op MWC 2019

Op het Mobile World Congress heeft Honor meer nieuws gedeeld over wat we van het merk in deze korte tijd kunnen verwachten. Geen nieuwe smartphones, want de Honor 20 zal in mei aangekondigd worden, zo verklaarde het merk eerder. Wel is er nieuws voor de bezitters van de Honor View 20.

Honor View 20 Gaming+

De Honor View 20 is inmiddels al 1,5 miljoen keer verkocht, zo meldt de fabrikant trots. Deze stijlvolle smartphone werd vorige maand officieel aangekondigd in Parijs en we publiceerden eerder onze Honor View 20 review. Een nieuwe Gaming+ update moet de mogelijkheden voor gamers verder verbeteren en het energieverbruik omlaag brengen. Tevens wordt de beeldkwaliteit verbetert, minder rekenkracht gevraagd en games sneller.

Honor 8X Phantom Blue

Honor 8X

De Honor 8X is een smartphone waarover we in onze Honor 8X review erg enthousiast waren. Niet onterecht, want een mooie telefoon voor een nette prijs is niet vanzelfsprekend. Honor heeft bekend gemaakt dat deze smartphone inmiddels 10 miljoen keer is verkocht en vanaf eind maart het kleurenpalet uitgebreid wordt met de kleur Phantom Blue. De prijs van dit toestel zal uitkomen op 299 euro en ook in Nederland beschikbaar komen.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel