‘Honor komt met Honor 20S met Android 10 en triple-camera’

Honor bereidt de komst van een nieuwe smartphone voor. In de database van Google Play Console is de Honor 20S opgedoken, met Android 10!

Honor 20S is onderweg

Honor is van plan om de 20-serie uit te breiden met een extra model; de Honor 20S. Dit model moet beschikbaar komen naast de huidige Honor 20, 20 Pro en 20 Lite. Het toestel is nog niet officieel aangekondigd en beschikt in tegenstelling tot de 20 en de 20 Pro niet over een punch-hole, maar een notch. Toch kan het nog anders zijn, want onderstaande foto toont ook de Honor 20S. Mogelijk is de telefoon in de foto een placeholder en de onderstaande foto de definitieve smartphone.

Honor 20S foto

De smartphone is opgedoken in Google Play Console; een lijst met Android-toestellen voor app-ontwikkelaars. Interessant is het detail dat de Honor 20S voorzien zou zijn van Android 10, dit is de allernieuwste versie van Android en wordt binnenkort officieel vrijgegeven. Daarbij beschikt het toestel over een 6,0 inch beeldscherm, 8GB RAM en 256GB opslagruimte.

Honor 20S

Ook zal de Honor 20S beschikken over een vingerafdrukscanner. Waar de normale 20-modellen deze aan de zijkant hebben, lijkt het erop dat de 20S deze in het scherm geïntegreerd krijgt. Als de geruchten kloppen, krijgt de 20S een quad-camera aan de achterzijde van het toestel. Daarbij gaan er berichten rond over de aanwezigheid van de Kirin 810 processor. Ook wordt gesproken over een triple-camera.

Het lijkt erop dat we in de komende weken meer zullen horen over de nieuwe Honor 20S.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel