Honor onthult lijst met toestellen die EMUI 8.0 zullen ontvangen

Honor, de Chinese dochterfabrikant van Huawei, heeft een lijst gepubliceerd met updates over EMUI 8.0. We weten nu welke toestellen voorzien zullen worden van de nieuwe versie van EMUI.

Honor en EMUI 8.0

Huawei kwam met de introductie van de Huawei Mate 10-serie met een nieuwe versie van hun eigen skin; EMUI 8. Deze versie bevat enkele kleinere verbeteringen ten opzichte van de voorgaande versies. In de vormgeving zijn kleine optimalisaties doorgevoerd, is er ondersteuning voor App Shortcuts en zijn er vele prestatie- en stabiliteitsverbeteringen doorgevoerd.

EMUI 8.0

Ook is de camera-app uitgebreid met een aantal slimme opties zoals object en real-time scene-herkenning. Dankzij slimme intelligentie wil EMUI 8 inschatten welke functies op dat moment handig voor je zijn en je hierover tips geven. Verschillende toestellen van Honor zullen de update krijgen.

Dat de bovengenoemde toestellen de update naar EMUI 8 krijgen, betekent niet dat zij ook geüpdatet worden naar Android 8.0 Oreo. Een aantal van deze toestellen wel, maar voor de Honor 8 wordt volgende reactie gegeven;

To ensure Honor 8 users also benefit from the latest user experience upgrades, new functions of EMUI 8.0 will be ported to the Honor 8. Further update details will be released within one week.

Dit betekent niet dat ook daadwerkelijk Oreo uitgerold gaat worden naar de Honor 8. Echter bestaat bijvoorbeeld de kans dat bepaalde functionaliteit beschikbaar zal komen voor het toestel. Eerder werd al vermoed dat de Honor 8 niet de update zal krijgen. Ook kan het zijn dat niet alle functies naar elk Honor-toestel uitgerold wordt.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel