Honor Magic: eerste foto van smartphone met randloos scherm opgedoken

Van de week bracht Honor meerdere teasers naar buiten voor een nieuwe smartphone. Hierbij zagen we en toestel die wel erg weinig schermranden had. Het toestel werd gepromoot onder de naam Honor Magic. Nu is een foot van het toestel in levenden lijve verschenen.

Honor Magic opgedoken

De Honor 8 is momenteel het high-end toestel van het dochtermerk van Huawei, maar daar kan op 16 december verandering in komen. Honor komt op die dag met een nieuwe smartphone. In de Honor Magic teaser die van de week naar buiten werd gebracht zagen we al een glimp van het nieuwe toestel.

Honor Magic

Nu is een foto opgedoken van het nieuwe toestel uit China. Hierbij zien we dat het scherm meer ruimte heeft gekregen en dat de schermranden tot een minimum beperkt zijn. Dit moet de trend worden voor 2017. Het dual-edge scherm loopt aan de zijkanten door.

We zien op de foto de registratie van de vingerafdruk. Het is niet helemaal duidelijk of de vingerafdrukscanner net als bij andere toestellen van de fabrikant aan de achterkant bevindt. Eerder verschenen er al aanwijzingen dat de vingerafdrukscanner in het scherm geïntegreerd zou zijn. Ook zien we de front-camera en zien we een power-button aan de zijkant van het toestel.

16 december

Onbekend is of het toestel daadwerkelijk de naam ‘Magic’ meekrijgt. Op 16 december komt Honor met meer informatie. Wij zijn in ieder geval erg benieuwd met wat de Chinese fabrikant voor ons in petto heeft.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel