Honor komt op 16 december met mysterieuze smartphone ‘Honor Magic’ zonder schermranden

Honor heeft een grote verrassing voor ons in petto. Onder de naam Honor Magic komt de Chinese fabrikant op 16 december met iets speciaals. Naar verwachting krijgt de nieuwe smartphone van het bedrijf een randloos beeldscherm en moet het een alternatief zijn voor de Xiaomi Mi Mix. 

Honor Magic

aar we dachten dat alle merken hun toestellen voor 2016 wel hadden aangekondigd, komt Honor toch in december nog met iets groots. Honor heeft verschillende teasers naar buiten gebracht van een nieuwe smartphone. Het dochtermerk van Huawei zal op 16 december haar nieuwste aanwinst presenteren.

Honor magic

Zonder schermranden

Als we afgaan op de informatie die tot nu toe beschikbaar is, moet het toestel voorzien zijn van een volledig display aan de voorkant, met nauwelijks schermranden. Dat idee zagen we eerder bij de Xiaomi Mi Mix. Het kan zomaar de nieuwe trend voor 2017 worden, want mogelijk komen ook andere merken, zoals Samsung, met een randloos display.

In de teasers zien we de naam Honor Magic langskomen. Het is niet bekend of dit ook de nieuwe naam wordt van het toestel. Ook op het gebied van mogelijkheden en specificaties heeft het bedrijf nog niets naar buiten gebracht. Mogelijk wordt de smartphone wel voorzien van de snellaad-functie die je accu met 50 procent oplaadt in 5 minuten tijd.

Honor magic teaser

We zullen op 16 december te weten komen welke plannen de fabrikant heeft. DroidApp houd je natuurlijk hiervan op de hoogte. Het huidige vlaggenschip van Honor is de Honor 8.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel