Honor presenteert nieuwe Honor 20S: een goedkoper model

Honor heeft een nieuwe smartphone aangekondigd in de Honor 20-serie. Op dit moment staat de teller op vier. Het is de Honor 20S, welke een slag goedkoper is dan het ‘standaard’ model van de ’20’.

Honor 20S

Het zat er al even aan te komen en nu is de nieuwe Honor 20S officieel gepresenteerd. Het is een goedkopere editie van de Honor 20-serie die eerder werd aangekondigd. In plaats van de Kirin 980 uit de standaard Honor 20, is de Honor 20S voorzien van een Kirin 810 octa-core processor uit eigen fabriek. Daarbij is er 6/8GB RAM en 128GB opslagruimte. Dit is niet uitbreidbaar met een geheugenkaart.

Honor 20S foto

De Honor 20S beschikt over een 6,26 inch IPS LCD-scherm met Full-HD+ resolutie, en met een punch-hole waarin de 32 megapixel camera is geplaatst. Achterop is een triple-camera met 48MP hoofdsensor, 8 megapixel wide-angle lens en 2 megapixel macro-lens. Aan de rechterkant van de telefoon is de vingerafdrukscanner geplaatst.

Verder heeft de Honor 20S een 3750 mAh accu (met 20W snelladen) en draait op Android Pie. Het toestel is voorlopig alleen voor China aangekondigd; onbekend is of het toestel ook in Europa uitgebracht wordt. Omgerekend zonder heffingen en belastingen krijgt het toestel een prijs van 240 euro.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel