Honor presenteert nieuwe smartwatch: Honor MagicWatch 2

Honor heeft een nieuwe smartwatch aangekondigd. Het gaat om de MagicWatch 2. Deze nieuwe wearable zal ook in Nederland uitgebracht worden en beschikt over meerdere interessante features.

Honor MagicWatch 2

Nadat eerder deze week de nieuwe Honor V30 aangekondigd werd, is het tijd voor een ander nieuw product van de fabrikant. De Honor MagicWatch 2 is officieel gepresenteerd door de Chinese fabrikant. Dit horloge is voorzien van een scherm van 1,2 of 1,4 inch. Dit is afhankelijk van welke versie je kiest, waarbij je kunt kiezen voor 42mm of 46mm. Het gaat in beide gevallen om een AMOLED-scherm met een resolutie van respectievelijk 390 x 390 of 454 x 454 pixels, 326ppi.

Hoewel er 4GB interne opslagruimte is, blijft hiervan 2GB over voor de gebruiker. Hierop kun je onder andere je muziek opslaan. De watch wordt aangedreven door een Kirin A1 processor en je kunt gebruik maken van Bluetooth-oproepen omdat de MagicWatch 2 een microfoon en luidspreker aan boord heeft.

Honor MagicWatch 2

Honor richt zich met de MagicWatch 2 vooral ook op de focus op gezondheid. Er is GPS en de smartwatch is waterdicht tot vijftig meter diepte. Tevens kan de watch omgaan met 15 verschillende soorten fitnessmodi. Je krijgt ook beter inzicht in je slaap, stress en hartslag. Volgens Honor kan dankzij de Huawei TruSleep 2.0 technologie nauwkeurig zes verschillende soorten slaapstoornissen gevolgd worden en kan het suggesties doen om de slaapkwaliteit te verbeteren.

Uiteraard blijf je ook gewoon op de hoogte van oproepen en notificaties, want de smartwatch kan altijd met je telefoon in verbinding zijn. Honor laat weten dat de MagicWatch begin 2020 uitgebracht wordt in Nederland. Hoewel een prijs niet genoemd wordt, horen we in de wandelgangen de bedragen 179 euro (42mm) en 189 euro (46mm) voorbijkomen.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel