Honor V30: eerste glimp van achterkant en kleuren duikt op

Honor komt binnenkort met de aankondiging van een nieuwe high-end smartphone. Het toestel is nu opgedoken en krijgt de naam Honor V30.

Honor V30 duikt op

Op een Chinese netwerksite is een afbeelding verschenen van een nog niet aangekondigde smartphone van Honor. De smartphone in kwestie is de Honor V30. De V-serie wordt hier uitgebracht met de naam View, dus het is goed mogelijk dat we hier de Honor View 30 krijgen te zien.

Honor View 30 kleuren achterkant

Als we de foto’s eens bestuderen valt op dat de smartphone in vier verschillende kleuren zal verschijnen. De erg mooie rode kleur zoals we die zagen bij de Huawei P30 Pro lijkt ook zijn weg naar Honor gevonden te hebben. Daarbij valt natuurlijk de camera-module op; deze is in vergelijking met zijn voorganger gedraaid en een stuk breder geworden. Op dit moment ontbreekt nog informatie over de specificaties van de camera.

In eerdere berichten werd ook de Honor V30 al genoemd. Toen werd duidelijk dat Honor ervoor zou kiezen om de smartphone te voorzien van 5G-ondersteuning en draadloos laden. Er zou verder een Kirin 990 processor zijn en een 6,5 inch OLED-scherm met 90Hz verversingssnelheid.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel