Honor begint met Android 10 beta met Magic UI 3.0 voor Honor 20, 20 Pro en View 20

De eerste lichting toestellen van Honor krijgen vanaf nu toegang tot de nieuwste Android 10 beta-versie, samen met de eigen skin. Deze eigen skin wordt voorzien van een nieuw versienummer; Magic UI 3.0.

Magic UI 3.0

Honor heeft het startschot gegeven van een beta-versie voor verschillende toestellen, van Android 10. Dit is de nieuwste versie van het Android-besturingssysteem en zal voor verschillende toestellen beschikbaar komen. Voordat de definitieve update uitgerold wordt, zal de fabrikant eerst een beta-versie verspreiden waarbij het de feedback van de gebruikers verzamelt. Deze terugkoppeling wordt vervolgens gebruikt voor het verbeteren van de definitieve update. Als eerst zijn de Honor 20, Honor 20 Pro en Honor View 20 aan de beurt.

Honor 20 achterkant

Samen met Android 10 levert Honor ook de Magic UI 3.0 skin mee. Het is nog niet bekend welke verbeteringen deze nieuwe versie allemaal brengt. Wel is duidelijk dat deze versie over de verschillende handige features uit Android 10 zal beschikken. Denk aan een systeembreed donker thema, maar ook aan verbeterde permissies en notificaties. We verwachten dat Honor, net als Huawei met EMUI 10, de nieuwe features uit EMUI 10 toevoegt.

De beta-versie van Android 10 met Magic UI 3.0 is voor nu zeer gelimiteerd. Het gaat om maximaal 400 toestellen in Duitsland en een aantal toestellen in Azië. Gebruikers uit deze regio kunnen zich aanmelden via de Beta Test app en zullen binnenkort dan de update aangeboden krijgen. De Honor 20, Honor 20 Pro en Honor View 20 zullen naar verwachting de definitieve update in december aangeboden krijgen.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel