Honor V8: teaser bevestigt nieuwe smartphone met dubbele camera

Honor, het dochtermerk van Huawei, timmert de laatste tijd flink aan de weg. De meest recente smartphone van het bedrijf is de Honor 5X. De Chinese fabrikant komt op 10 mei met een nieuwe smartphone; de Honor V8. Deze smartphone zal voorzien zijn van een aantal interessante snufjes, zoals het gebruik van een dubbele camera.

Honor V8

Na de Honor 5X komt de Chinese fabrikant vermoedelijk binnenkort met de Honor V8. De smartphone moet voorzien zijn van een vingerafdrukscanner. Dit is niet geheel nieuw, want ook bij bijvoorbeeld de Honor 7 en Honor 5X zagen we de vingerafdrukscanner, die overigens geroemd wordt door de goede prestaties. Maar er is meer waarmee Honor onze aandacht wil trekken.

Honor V8

De Honor 6+ werd eerder al voorzien van een dubbele camera en ook de Honor V8 zou de teaser uitgerust zijn met een dual-camera. Dit zagen we eerder al bij verschillende andere toestellen zoals de Huawei P9 en de LG G5. De teaser laat zien dat de Honor V8 op 10 mei aangekondigd zal gaan worden in China. Mogelijk wordt de V8 een volwaardige opvolger voor de Honor 7, maar hierover is nog niet veel bekend.

Wanneer er meer bekend is over de Honor V8, houden we je natuurlijk op de hoogte. Eerder gingen er al wat geruchten rond over de Honor Y, die voorzien zou zijn van de dubbele camera. Naar alle waarschijnlijkheid gaat het in beide gevallen om hetzelfde toestel.

Lees ook: Review Honor 5X: vormgeving en accuduur als hoogtepunt

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel