Hooikoortsradar app weet wanneer er pollen in de lucht hangen

Droog en warm weer zijn ideale condities voor pollen om zich te verspreiden. Met de Hooikoortsradar app weet je precies welke soort pollen er in de lucht hangen en waar je er in Nederland het meeste last van zal hebben.

Hooikoortsradar

De app Hooikoortsradar is een handige applicatie voor wie last heeft van Hooikoorts. Met een kaart van Nederland wordt middels kleuren aangeduid waar de kans op pollen het grootst is. Als het bijvoorbeeld een tijd droog is geweest dan zal de kaart langzaam kleuren naar rood die aangeeft dat er zeer veel pollen zijn. Door de kaart te swipen kun je voorspellingen voor de komende dagen bekijken.

Hooikoortsradar

Naast een kaart geeft de app ook een handige trend weer voor pollen van grassen, bomen en kruiden. Een meer gedetailleerde voorspelling vinden we onder de trend. In dit pollenweerbericht is te lezen hoe groot de kans is op pollen en van welke planten je mogelijk last kunt hebben. Als je last hebt van hooikoorts dan kun je dat via de applicatie laten weten.

Hooikoorts app

De Hooikoortsradar app is gratis te downloaden uit de Google Play Store. Er is een betaalde versie voor de app beschikbaar die de advertenties uitschakelt.

Hooikoortsradar
Hooikoortsradar
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel