KPN Play: uitgebreide on-demand dienst, ook voor niet-klanten

Telecomprovider KPN heeft een nieuwe video-on-demand dienst aangekondigd: KPN Play. KPN Play geeft gebruikers toegang tot live tv-zenders, films en series in één applicatie. Daarbij zal KPN Play ook beschikbaar komen voor degenen die geen klant zijn bij KPN.

KPN Play

KPN heeft vandaag KPN Play aangekondigd. De provider wil hiermee zich gaan onderscheiden van andere on-demand diensten als Netflix en Videoland. KPN Play past zich aan, aan het veranderende kijkgedrag van de consument. In het najaar zal KPN Play voor iedereen beschikbaar komen, dus ook voor niet-klanten van KPN.

KPN Play zal de meest populaire televisie zenders live aan gaan bieden. Tevens zal daarbij het mogelijk worden om de content door te sturen naar de Chromecast, zodat je vanaf je smartphone gecast kan worden op de televisie. KPN Play zal naast een selectie van televisiezenders ook een breed on-demand aanbod aan gaan bieden met series en films.

Op dit moment wordt KPN Play onder een kleine groep gebruikers getest. De feedback die hieruit ontstaat zal gebruikt worden om verbeteringen door te voeren. De prijzen voor KPN Play zijn nog niet bekend gemaakt, duidelijk is wel dat het geen gratis dienst zal worden. Wanneer er meer bekend is over KPN Play, lees je dat uiteraard op DroidApp.

bron KPN

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel