HTC 10: laten deze mock-ups het nieuwe vlaggenschip zien?

Op het internet verschenen de laatste tijd meerdere foto’s van de nieuwe HTC 10, de opvolger van de HTC One M9. Nu zijn er mock-ups gepubliceerd die mogelijk laten zien hoe de HTC 10 eruit zou kunnen komen te zien. Wij zijn in ieder geval erg onder de indruk van de nieuwste HTC 10 mock-ups.

HTC 10 mock-ups

HTC moet weer zwarte cijfers schrijven. Een groot succes voor HTC bleef uit met de One M9 en dit jaar willen ze terugslaan met de HTC 10. In de afgelopen weken lekte al één en ander uit over deze nieuwe smartphone, waaronder duidelijke foto’s en renders. Aan de hand van de verschillende uitgelekte details en beelden van het toestel, heeft de illustrator Hamdir een reeks nieuwe mock-ups gemaakt van de HTC 10.

We zien bijvoorbeeld het 2.5D glas dat er door zijn lichte, ronde afloop het toestel een premium uitstraling geeft. De metalen behuizing kennen we van eerdere HTC-toestellen. De home-button aan de voorzijde van de smartphone dient eveneens als vingerafdrukscanner. Naar verwachting gaat HTC ergens in april de HTC 10 aankondigen. Tot die tijd moeten we het doen met de uitgelekte details en deze toch wel smaakvolle mock-ups.

HTC 10

Dit weekend heeft Evleaks laten weten dat het toestel zal beschikken over een 5,0 inch LCD-display (geen AMOLED zoals eerder werd gesuggereerd). Ook zal er onder de motorkap een 3000 mAh accu geïntegreerd zijn.

Bron
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel