HTC 10 teaser: vernieuwde BoomSound speakers op komst

Als er één merk bekend staat om de geweldige geluidservaring in smartphones, dan is het wel HTC. Bij eerdere toestellen zoals de One M8 en M9 waren de toestellen voorzien van BoomSound-speakers die een geweldige geluidskwaliteit wisten te leveren. Een nieuwe teaser doet meer informatie uit de doeken over wat we bij de HTC 10 kunnen verwachten.

HTC 10 BoomSound

Of de HTC 10 ook de fijne BoomSound-speakers krijgt, is niet helemaal duidelijk, maar een nieuwe teaser doet dit wel vermoeden. HTC weet ons al langere tijd te triggeren met nieuwe teasers en aanwijzingen, en vandaag is dat niet anders. De Taiwanese fabrikant geeft in de HTC 10 teaser de volgende aanwijzing: “Here comes the new boom. You’ll hear it. #powerof10”.

HTC 10 boomsound teaser

Al eerder werd bekend dat ook op camera-gebied de HTC 10 flinke stappen zal zetten. Het is erop of eronder voor HTC met de ’10’. Het gaat al langere tijd niet goed met het bedrijf. Het bedrijf moet weer zwarte cijfers gaan schrijven en met de HTC 10 moet HTC echt gaan scoren, anders wordt het toch wel een moeilijk verhaal. Naar verwachting wordt de HTC 10 voorzien van een 5,0 inch Super-LCD scherm en een 3000 mAh accu. In eerder uitgelekte foto’s is de vormgeving van de HTC 10 te zien met een aluminium behuizing. Op 12 april kunnen we de HTC 10 officieel gaan zien, dan haalt HTC het hele doek van de smartphone af.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel