HTC 10: nieuwe teaser geeft design deels bloot en spreekt van ‘snelste Android’

HTC zal over twee weken dan officieel het doek van de HTC 10 af halen. Om ons niet de nieuwe smartphone van de Taiwanese fabrikant te laten vergeten, brengt het bedrijf zo nu en dan een teaser uit. In de nieuwe HTC 10 teaser zien we wat meer van de behuizing en belooft HTC ons krachtige prestaties. Wat kunnen we verwachten?

HTC 10 teaser

HTC heeft een nieuwe teaser gepubliceerd voor de HTC 10 die op 12 april aangekondigd zal gaan worden. Het nieuwe toestel zal beschikken over een metalen behuizing zoals eerder uitlekte, en ook een fysieke home-button. De teaser bevestigt dit beeld en dus kunnen we ook daar weer een vinkje achterzetten.

HTC 10 performance teaser

In de teaser naar het nieuwe toestel geeft HTC ons de volgende aanwijzing; Not all phones are created equal. The fastest and smoothest Android. You’ll feel it. #powerof10. Dit schept de verwachting dat we te maken zullen krijgen met een razendsnelle smartphone. Vermoedelijk zal de HTC 10 over de nieuwste Snapdragon processor gaan beschikken; de Snapdragon 820. Verder zullen we te maken krijgen met een 5,0 of 5,1 inch LCD-display, vermoedelijk ook de BoomSound speakers, een 12 megapixel camera en een 3000 mAh accu. Zodra er meer bekend is over de HTC 10, lees je dat uiteraard op DroidApp.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel