HTC Bolt laat zich ‘in levende lijve’ zien op nieuwe foto’s

De HTC Bolt is nog niet officieel aangekondigd maar er zijn nu ook afbeeldingen van het toestel naar buiten gebracht. De midranger van HTC zal vermoedelijk deze maand aangekondigd worden. Het moet een kleinere variant worden op de HTC 10.

HTC Bolt laat zich zien

Het op HTC Sense gebaseerde toestel zou beschikken over 3GB aan werkgeheugen en 64GB opslagruimte. Daarnaast zou volgens een gebruiker het toestel een 18 megapixel camera hebben waarmee 4K video’s gemaakt kunnen worden, zo meldt de bron. De vingerafdrukscanner mag niet ontbreken en bevindt zich op dezelfde plaats als de HTC 10. Opvallend detail is dat het toestel niet beschikt over een 3,5 mm aansluiting voor een standaard hoofdtelefoon.

HTC Bolt

HTC heeft onlangs de HTC Desire 10 Lifestyle aangekondigd, de lancering van de mid-range HTC Bolt is vermoedelijk nog deze maand. Eerder werd al bekend dat de HTC Bolt over Android 7.0 Nougat zou beschikken. Het toestel staat een wereldwijde release te wachten, wanneer de HTC Bolt dan precies in de winkel zal liggen is nog even afwachten.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bron
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel