HTC gaat definitief reclame weergeven in BlinkFeed

HTC zal definitief reclame gaan weergeven in haar eigen applicatie BlinkFeed. HTC BlinkFeed zal in eerste instantie de advertenties gaan weergeven als test, maar het is niet uitgesloten dat HTC hiermee door zal gaan na de testperiode.

HTC BlinkFeed

HTC BlinkFeed is een eigen applicatie van HTC waarmee je meerdere bronnen kunt koppelen. Je kan bijvoorbeeld updates uit Twitter, Facebook of Instagram inladen of een eigen RSS-feed toevoegen (zoals de DroidApp RSS-feed natuurlijk ;-)). Vorige maand kwam het gerucht naar buiten dat HTC advertenties zou weergeven in de eigen applicatie BlinkFeed.

HTC Blinkfeed reclame

Vanaf vandaag zal HTC het weergeven van reclame gaan testen in vijf landen: Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, Taiwan, China en de Verenigde Staten. De advertenties zullen pagina-breed weergegeven worden tussen alle andere updates in HTC BlinkFeed. Derden zullen toegang krijgen tot de mogelijkheid om advertentieruimte in te kopen voor HTC BlinkFeed. Grote merken als Yahoo, Twitter en zelfs Apple zijn partners die advertenties zullen weergeven in HTC BlinkFeed. Ook zal HTC zelf haar eigen diensten gaan promoten via de eigen app.

Goed om te weten is dat HTC laat weten dat gebruikers de mogelijkheid krijgen om zelf ervoor te kiezen of ze promoties willen ontvangen via de app. Daarnaast zullen zover nu bekend is gemaakt alleen de advertenties in BlinkFeed getoond gaan worden en niet in andere apps van de fabrikant.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel