HTC Desire 12 nu te vinden in Nederlandse winkels

HTC heeft haar nieuwste toestel uitgebracht in Nederland; de HTC Desire 12. Het glazen toestel werd eind maart aangekondigd en ligt iets eerder dan verwacht in de winkel. De HTC Desire 12 is met 200 euro interessant geprijsd.

HTC Desire 12 in Nederland

De HTC Desire 12 is vanaf vandaag verkrijgbaar in Nederland, zo ontdekte DroidApp zojuist. De nieuwste smartphone van de Taiwanese fabrikant zou oorspronkelijk eind april uitgebracht worden, maar hij is dus nu al uit voorraad leverbaar. Tijdens de aankondiging werd ook de HTC Desire 12+ gepresenteerd; al is die volgens onze laatste informatie pas in mei leverbaar.

HTC Desire 12

Met de HTC Desire 12 heb je een glazen smartphone met een premium uitstraling. De telefoon heeft aan de voorzijde een 5,5 inch HD+ beeldscherm met een 18:9 beeldverhouding. Er is een MediaTek 1.5 GHz quad-core processor, 3GB RAM, 32GB (uitbreidbare) opslagruimte en een 2730 mAh accu. HTC heeft ervoor gekozen de smartphone te leveren met Android 7.1 Nougat met HTC Sense.

De camera aan de achterkant van de Desire 12 telt 13 megapixel, de camera aan de voorzijde 5 megapixel. Het filmen kan in Full-HD en er is een LED-flitser, een lichtgevoeligheid van f/2.2 en PDAF autofocus. Tevens kun je het toestel met twee simkaarten gebruiken dankzij de ondersteuning voor dual-sim.

HTC Desire 12 kopen

De HTC Desire 12 heeft een adviesprijs van 199 euro meegekregen. Je kunt het toestel direct bestellen bij Mobiel, Belsimpel en GSMwijzer.

Alle details met actuele prijzen en specificaties vind je via onderstaande button op de Desire 12 pagina.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel