HTC Desire 830 aangekondigd met focus op camera en dual-sim

Het Taiwanese HTC heeft een nieuwe mid-end smartphone aangekondigd. De Desire-lijn van HTC wordt uitgebreid met de HTC Desire 830. Deze dual-sim smartphone legt de focus op het maken van de mooiste foto’s en heeft hiervoor de camera van de Desire 830 voorzien van optische beeldstabilisatie. Eerder presenteerde HTC al de Desire 628 dual-sim.

HTC Desire 830

De HTC Desire 830 is voorzien van een 5,5 inch Full-HD display, BoomSound speakers aan de voorzijde en een 1,5 GHz octa-core processor. Het toestel valt op door de UltraSelfie-camera aan de voorzijde die ook in situaties met weinig licht goede foto’s moet kunnen schieten. Aan de achterzijde is het toestel voorzien van een 13 megapixel camera. Deze heeft naast autofocus, een diafragma van f/2.0 en een 28 mm brandpuntafstand ook optische beeldstabilisatie. Hierdoor is de kans op een bewogen foto een heel stuk kleiner.

HTC Desire 830

Onder de motorkap van de HTC Desire 830 is het toestel verder uitgerust met 32GB interne opslagruimte, een slot voor een geheugenkaart en 3GB RAM-geheugen. Er is ondersteuning voor 4G met beide simkaarten, waardoor dual-sim een echte toegevoegde waarde heeft. De Desire 830 draait op Android 5.1 Lollipop met daar overheen HTC Sense. Verder is er een 2800 mAh accu (niet verwisselbaar) en natuurlijk WiFi, NFC en een Micro-USB poort.

De HTC Desire 830 is vanaf 1 juli 2016 verkrijgbaar in de Benelux. De adviesprijs van het toestel bedraagt 349 euro en hij is leverbaar in de kleur zwart-goud. Voor een compleet overzicht van de specificaties raadpleeg je de toestelpagina via onderstaande button.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel