HTC legt Desire 830 met 4G dual-sim ondersteuning in de winkel

De Taiwanese fabrikant HTC heeft een nieuw toestel in de winkels gelegd. Het gaat om de HTC Desire 830 met uitgebreide specificaties. De Desire 830 werd eerder deze maand aangekondigd en is voorzien van dual-sim, een Full-HD beeldscherm en nog veel meer.

HTC Desire 830

Vanaf vandaag is de HTC Desire 830 verkrijgbaar in Nederland. De smartphone werd eerder deze maand gepresenteerd en zou eigenlijk vanaf morgen in de winkels liggen. Met de HTC Desire 830 heb je een uitgebreide smartphone met onder andere 4G dual-sim ondersteuning, een 5,5 inch Full-HD display en een 1.5 GHz octa-core processor. Samen met het 3GB aan RAM-geheugen kan het toestel alles vlot afhandelen.

HTC Desire 830

HTC maakte bij de aankondiging bekend dat het ook de focus heeft gelegd op het maken van foto’s. De camera telt 13 megapixel en is voorzien van optische beeldstabilisatie, autofocus en een flitser. Aan de voorzijde zorgt de UltraSelfie camera ervoor dat je de mooiste selfies kunt maken. De UltraSelfie camera heeft een groothoeklens zodat je zonder problemen ook met heel je vriendengroep een foto kunt maken.

De HTC Desire 830 draait op Android 5.1 Lollipop met daar overheen de Sense interface. Er is een 2800 mAh accu en BoomSound speakers met Dolby Audio technologie. De HTC Desire 830 is verkrijgbaar voor circa 349 euro. Een compleet overzicht van prijzen, specificaties en abonnementen vind je op de Desire 830 pagina via onderstaande button.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel